Banner

Backgammon spellen
De Backgammon spellen zijn erg populair. Je kunt de backgammon spellen zowel online als thuis gezellig bij vrienden spelen. Als je online speelt speel je tegen een persoon die je niet kent of ziet. Vaak is dit erg leuk omdat het spel dan spannend blijft.

Er zijn verschillende soorten backgammon spellen verkrijgbaar. Zo is er ook de Nederlandse variant op het backgammon spel genaamd Tric Trac. Toch is er één verschil tussen de spellen. De spellen worden allebei met dobbelstenen gepeeld alleen wordt het Tric Trac spel met de hand gegooid en wordt het Backgammon spel met speciale werpbekers gegooid. Het voordeel van werpbekers is dat het misverstanden kan voorkomen en wordt valsspelen tegengegaan.

Je kunt het spel Tric Trac net als gokkast spellen ook online spelen waarmee je fantastische geld prijzen kunt winnen. Als je het spel eenmaal begrijpt stellen zowel het backgammon spel als de andere varianten niet veel  meer voor. Iedere speler heeft een eigen techniek. Win je punten met jouw tactiek en speel het spel zo snel mogelijk uit.

Jouw tegenstander zal door de snelheid niet in de gaten krijgen welke zetten je maakt en zal zich vol overgave aan jou overgeven. Breng jouw manschappen(fiches) zo snel mogelijk naar het thuisveld en versla jouw tegenstander. Wij wensen je veel plezier toe met het spelen van het spel!