Banner

Backgammon spelen, hoe?
Een van de oudste bordspellen. Backgammon. Dit bordspel is altijd al erg populair geweest. Eerst op het bord zelf, maar tegenwoordig ook op het internet. Veel spelers denken dat het een geluksspel is. Dit is echter niet waar. Het spel moet met een bepaalde strategie gespeeld worden om kans te maken op een overwinning. Het doel van het spel is om de 15 fiches van jou terug te spelen naar jouw eigen deel. Er zal gegooid moeten worden met 2 dobbelstenen. Bij een goede worp zul je de fiches mogen verplaatsen en richting je eigen deel zetten.

Tegenwoordig zijn er echter ook extra spelregels aan het spel toegevoegd. Zo kun je de inzet verdubbelen met een extra dobbelsteen. Om te winnen van je tegenstander zul je een goede strategie toe moeten passen en je tactiek aan moeten kunnen passen naar de zetten van je tegenstander. Als je dit onder de knie hebt, dan zou je een goede speler kunnen worden van het backgammon bordspel van Eurocazino.

Het is een leuk spel om met een vriend te spelen aan de tafel. Dit kan erg spannend zijn als het goed gespeeld wordt. Ook zijn er op internet veel gratis spellen van Backgammon. Er zijn veel aanbieders van het spel, de spelregels zullen voornamelijk hetzelfde zijn. Twijfel niet langer en speel het spel Backgammon!