Banner

Backgammon online bespelen
Online Backgammon is de laatste jaren razend populair. Er is een heel groot aanbod van deze spellen op internet te vinden. De spelregels zullen veelal hetzelfde zijn. Toch zullen er bij iedere aanbieder kleine verschillen zijn. Het is een spannend spel dat met een bepaalde tactiek en strategie gespeeld moet worden. Als dit goed beheerst worden de kansen om te winnen groter. Je zult je aan moeten passen naar je tegenstander zodat jij de touwtjes in handen hebt, niet je tegenstander . Het spel is net als fruitautomaten of blackjack te spelen tegen een computer. Ook zijn er een aantal aanbieders die het mogelijk maken om tegen iemand anders te spelen. Online casino & gokkast spellen worden nog steeds uitgebreider. Zo ook het online spel Backgammon.

De Nederlandse versie van dit spel wordt Tric Trac genoemd. Er zijn kleine verschillen  in de spelregels maar het doel van het spel is hetzelfde. Ook TricTrac is online te bespelen. Er zijn veel aanbieders die het spel aanbieden.

De spellen Backgammon en TricTrac zijn het leukst als het spel snel gespeeld wordt. Zo is het tevens vroeger ook ontworpen. Het bordspel wordt veel spannender op deze manier.