Banner

Backgammon spelen
Het spel Backgammon (ook wel tric trac genoemd) is een eeuwenoud spel dat al ongeveer 5000 jaar bestaat. Het is een spel dat door de oude Egyptenaren werd verzonnen en tot op de dag van vandaag nog steeds een erg populair spel is. Backgammon spelen is een spel met dobbelstenen wat je zowel thuis op tafel als online op internet kunt spelen. Het spel bevat 2 spelers en bij online backgammon kun je veel leuke prijzen winnen, net als je kan bij bijvoorbeeld vergelijkbare spellen als poker en gokkasten.

Er zijn ontzettend veel positieve reacties over het backgammon spel en veel mensen hebben hier al veel geld mee gewonnen. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor het spel en de juiste tactiek te verzinnen om je tegenstander in één enkele beweging te verslaan. Het backgammon spel is helemaal gratis.

Het spel heeft verschillende spelregels. Zo bestaat het spel uit verschillende cijfers en verschillende kleuren punten. Het is de bedoeling dat je  met beide dobbelstenen dobbelt. De getallen die hieruit voortkomen is het aantal fiches in het spel dat je mag verplaatsen. Gooi je bijvoorbeeld 3-2, dan betekent dat dat je in totaal 5 fiches, vaak mannen genoemd, mag verplaatsen. Ook komt het wel eens voor dat je met beide dobbelstenen dezelfde cijfers gooit. Indien dit het geval is gelden hier andere regels dan normaal. Je kunt hierdoor ook extra punten scoren waardoor je eerder uitgespeeld bent. Degene die het eerste alle fiches uit het veld heeft wint het spel!